Soita meille! 0500 504 898 Tuomenojan Lomamökit

Majoituspalvelua viihtyisissä vuokramökeissä!

Kodikkaita vuokramökkejä Sastamalassa

Tarjolla on kolme erilaista vuokramökkiä järven rannalla, keskellä kauneinta suomalaista luontoa. Mökeillämme pääset nauttimaan omasta rauhasta ja heittämään vaihteen vapaalle. Vuokramökkiemme hinnaston olemme pyrkineet pitämään varsin kilpailukykyisenä. Jos olet kiinnostunut

Kivijärvi Ykkönen

Höylähirsirakenteinen 72 neliön mökki Sastamalan Kivijärven rannalla, rantaan matkaa on vain noin 30 metriä. Piha on tasainen, uimaranta on matala ja hiekoitettu. Makuutilat maksimissaan 6 hengelle. Sauna on puulämmitteinen, pesutiloissa on lattialämmitys ja suihku. Sisävessa. Pihalla on laavu, pihakeinu ja soutuvene. Vesi tulee porakaivosta. Tämä vuonna 1995 rakennettu mökki on vuokrattavana ympäri vuotta.

Varusteet: 

Varusteina ovat sähköhella, jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiasto, TV, radio, imuri ja hiustenkuivaaja. 

Katso kuvagalleri

Katso kuvagalleria!

Ylistenjärvi

Pyöröhirsirakenteinen 54 neliön mökki Sastamalan Ylistenjärven rannalla, rantaan on matkaa vain noin 25 metriä. Uimaranta on matala ja hiekoitettu. Makuutilat maksimissaan 6 hengelle. Mökin pihalla on vuonna 2008 rakennettu 25 neliön rantasauna, grillikota, pihakeinu, terassi ja soutuvene. Sauna on puulämmitteinen. Siellä on lattialämmitys ja suihku. Vesi-WC piharakennuksessa, vesi porakaivosta. Tämä vuonna 1981 rakennettu mökki on vain kesäkäytössä.

Varusteet:

Varusteina ovat sähköhella, jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, ruoanlaittovälineet, astiasto, TV, radio, imuri ja hiustenkuivaaja. 

Katso kuvagalleria!

Vaarinpirtti

Vaarinpirtti on vuokramökeistämme uusin ja mahtavin! Lamellihirsirakenteinen 75 neliön mökki Kivijärven rannalla, lisätilaa tulee terasseista. Korkeatasoinen varustus, invamitoitus. Rantaan matkaa vain noin 16 metriä, ranta on matala ja hiekoitettu. Piha on tasainen. Makuutilat löytyvät maksimissaan 7 hengelle, 2 makuuhuonetta ja parvi. Tämä vuonna 2006 rakennettu mökki on vuokrattavissa ympäri vuoden. VAARINPIRTILLE EI SAA TUODA LEMMIKKIELÄIMIÄ. 

Varusteet:

Koneellinen ilmastointi, invamitoitus, pyörätuolirampit, saunassa vuolukivinen sähkökiuas. Pesutiloissa ja kodinhoitohuoneessa on lattialämmitys. Suihku ja 2 vessaa. Muut varusteet ovat pyykinpesukone, astianpesukone, keskuspölynimuri, jääkaappipakastin, sähköliesi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, vatkain, ruoanlaittovälineet ja astiastot.TV,  radio, hiustenkuivain. Pihasta löytyvät grillikota, pihakeinu, laituri ja soutuvene. Vesi tulee porakaivosta.

Katso kuvagalleria!